11 July 2011

Sebentuk Cincin Permata Berlian - RM 20 juta atau RM60 juta?





Sumber asal : chegubard
kebanyakan blog dan forum dah banyak kongsi gambar gambar di atas. kalau tak tengok betul betul memang tak perasan sangat benda benda yang boleh bikin hati mendidih. tapi kalau dah namanya pencacai, taib mahmud sapu berbilion bilion pun depa tetap bersyukur ye dak? kah kah kah!

bawah ni gua crop part part penting untuk bagi lagi 'jelas'. nah amik!

RM ke USD? gua nampak USD pada gambar ke-4 di atas. tak jumpa pun RM. maaf la kalau tersilap.

program permata dia dapat RM111 juta kan?

nama cincin

tarikh dan masa register, approved, dan released. kalau tak silap la

Cari punya cari, eh kebetulan pulak april 2011 memang Najib ada pergi Amerika dengan Rosmah

SEPANG, 9 April -- Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak berlepas ke Amerika Syarikat Jumaat malam untuk lawatan kerja ke Washington dan New York bermula 10 hingga 16 April.

Najib, yang diiringi isteri Datin Seri Rosmah Mansor, berlepas dengan pesawat rasmi kerajaan kira-kira pukul 9.20 malam di Kompleks Bunga Raya, Lapangan Terbang Antarabangsa KL (KLIA) di sini.

Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin dan isteri, Puan Sri Norainee Abdul Rahman serta beberapa menteri kabinet antara kenamaan yang berada di lapangan terbang bagi mengucapkan selamat jalan kepada Perdana Menteri dan isteri.

Sumber : bernama, topix, umnoselangor (saja gua bagi banyak sumber, nampak real sikit)


memang ada blog dah share gambar cincinnya, tapi gua tak puas hati selagi tak jumpa sendiri. last last jumpa. macam ni la kot rupa cincinnya

sumber : forbes

Artikel ini dicilok & diberi izin oleh: http://semutmalaysia.blogspot.com

Aku cuma nak kata:
Aku tak kisah kalau dia guna duit dia. Melingkup pi lah dia nak beli apa pun. Persoalan nya sekarang dia guna duit siapa untuk beli cincin itu?. Aku memang sangsi sebab dia dapat peruntukan program permata RM111 juta. Buat program sana sikit, sini sikit dan yang lain dia belasah. Tak mustahil rasa nya.

Dulu masa Isteri Khir Toyo pegang BALKIS, macam tu lah dia buat. Bagi pada anak yatim/fakir miskin RM4,000 tapi dia buat sukan BALKIS ditala nya sampai beratus ribu.(link:
pnsb-zaman khir terima arahan isteri mb)


Sekian

Get Paid To Read Emails.
Free To Join Now! http://www.emailcashpro.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...