27 August 2008

" Ia adalah kemenangan rakyat ! " - Dato' Seri Anwar Ibrahim

Tahniah YB. Datuk Seri Anwar atas kemenangan yang cemerlang dalam PRK Permatang Pauh 26/8/08. Selamat melangkah ke parlimen dan seterus nya menawan Putrajaya, Insyaallah !!. Syabas juga kepada seluruh jentera pilihanraya Pakatan Rakyat yang berhempas pulas melawan berbagai asakan dari segenap penjuru, namun begitu banyak jugak asakan dan isu isu yang ditomahkan oleh BN, akhir nya 'back fire' kepada mereka. Antara nya adalah seperti Photo di bawah ( pendapat peribadi aku saja) :

Tanya hati kecil dan Nilai lah sendiri......(lihat ekspresi muka mereka...seronok, bukan nya nak halang)

Paling penting sekali diucapkan SYABAS dan TAHNIAH kepada para pengundi yang memberi isyarat yang amat jelas kepada Perdana Menteri sertaTimbalannya bahawa rakyat di Permatang Pauh khususnya menolak kepimpinan mereka dan tidak dapat lagi menerima pendekatan kempen yang dilakukan oleh BN seperti dalam pilihan raya kecil Permatang Pauh ini
Kepada jentera2 BN/UMNO, diucapkan salam takziah dan selamat menuju kehancuran jika anda semua masih menggunakan strategi yang tak pernah berubah sejak 50 tahun.
Terima lah hakikat rakyat sudah jelak dengan kempen politik melampau Barisan Nasional (BN).

Note:-
Untuk melihat atau download lebih banyak lagi gambar Pilihan Raya Kecil Permatang Pauh ini, sila ke http://s535.photobucket.com/albums/ee355/amizie/By Election Permatang Pauh 26-8-08

1 comment:

xesx said...

penyokong BN macam kera kena belacan..hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...