03 March 2010

Klip Video Samseng Jalanraya

'Check' email di pejabat tengok ada member hantar Klip video samseng jalanraya. Yang pakai baju pink tu pegang benda macam batang paip, dan kemudian yang baju merah tu rampas batang paip tu, maka terjadi lah adegan tumbuk menumbuk. Bila tengok klip ini, kadang kadang terfikir pulak, berbaloi ke untuk kena ketok, tumbuk dan terajang sedang kan kemalangan nya tidak lah jejas apa sangat pun. Sama sama lah kita lihat dan fikir lah sendiri......

video

Get Paid To Read Emails. Free To Join Now!
http://www.emailcashpro.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...