24 March 2009

'Brand' UMNO semua nya boleh part 2 - Kecoh penamaan calun Bkt.Gantang



Foto diatas menunjuk kan Pegawai PDRM cuba menghalang daripada majlis pengisytiharan calun PR bagi PRK Bukit Gantang diteruskan, kerana katanya syarat permit tidak membenarkan ceramah politik. Peliknyer? Majlis isytihar calon tak boleh ceramah politik...Kalau tak boleh cerita politik nak cerita apa? Oooooo....cerita pasal kumbang terbang ke ?, ikan berlaga ke?


Pengumuman Calon BN bagi PRK Parlimen P059 Bukit Gantang, Encik Ismail Safian

Apa punya double standard laaa...! Ni aku nak bagitau..masa program DS Najib isytihar calun BN tempohari DS Najib pun cerita politik, ceramah politik..tak ada pulak Polis mai dok kacau! DS Najib boleh belasah DS Nizar kaw..kaw punya, boleh belasah penyokong PR kaw..kaw punya.


Pengumuman Calon PR bagi PRK Parlimen P059 Bukit Gantang, DS Ir Muhammad Nizar Jamaluddin

Tapi bila PR nak sebut hello..pun dah kecoh. Apa laa !. Untuk cerita selanjut nya yang lebih panas dan meruap-ruap sila ke http://politikbanjar.blogspot.com/2009/03/33

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...