14 March 2009

Skandal gambar - Datuk Seri Mohamed Nazri di fitnah ?

[nazri-aziz-picture.jpg]
Salah satu gambar yang terdapat dalam blog berkenaan.

Selepas skandal beberapa ahli politik dan YB baru-baru ini, kini giliran skandal Dato' Nazri Aziz pula. hai!! bila la nak habis ni. Lepas satu satu...

Atas sebab keselamatan aku dan semua pembaca blog aku ini, aku tidak mau mengambil risiko dalam menyiarkan gambar skandal tersebut. Lagi pun dalam blog yang memaparkan artikel tersebut ada banyak gambar yang boleh di kategori sebagai lucah. Aku dah tengok gambar tu kat salah satu blog luar negara. Pengendali laman blog itu mendakwa telah 5 kali blog nya kena padam, 'I am an American being CENSORED by the Malaysian Government with the Help of Google!'. Kesahihan lelaki dalam gambar yang didakwa Dato' Seri Nazri tersebut amat meragukan, nampak macam orang lain aje.

Sebenar nya ada banyak foto dalam artikel berkaitan yang didakwa skandal itu. Kebanyakan foto memaparkan gambar yang di dakwa anak-anak menteri dan orang besar UMNO, seperti Anak Dato Seri Nazri Aziz dan anak DS Najib. Foto-foto berkenaan pun memang telah lama berlegar dalam internet.

Akhbar the star mengulas bahawa:
A photograph, posted on a website showing a man with a woman in a compromising position, is not that of Minister in the Prime Minister’s Department Datuk Seri Nazri Aziz as claimed by the foreign blog. One of the other photographs is, however, that of Nazri, who is shown sitting on a couch at Parliament lobby.

Kepada yang nak tengok foto-foto tersebut, cari sendiri, 'clue' dah diberi, he..he... Kepada yang dah tengok, pandai-pandai lah buat tafsiran sendiri

Sekian

Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...