19 October 2009

Patpong Malaysia - Arak & menari aksi lucah sehingga jam 5 pagi

KUALA LUMPUR 19/10/09 - Pengunjung sebuah pusat hiburan di KL Sentral seolah-olah ingin menunjuk handal apabila tanpa segan silu meneguk arak serta melakukan tarian aksi lucah di atas meja yang dituang arak dan dinyalakan api.

Mereka yang rata-ratanya gadis Melayu, berpakaian seksi berdiri di atas meja penerima pesanan dan mula menari dengan aksi menggiurkan mengikut irama muzik yang rancak.

Melihat akan gerak-geri tarian mereka, perbuatan gadis terbabit seolah-olah meniru budaya Patpong yang terdapat di Thailand.

Apa yang menjadi persoalan ialah bagaimana pusat hiburan terkenal dan beroperasi sejak hampir dua tahun itu boleh menjalankan perniagaannya melebihi masa yang ditetapkan, seolah-olah pengusahanya 'kebal' daripada tindakan undang-undang.

Umum sedia maklum, semua pusat hiburan hanya dibenarkan beroperasi hingga pukul 3 pagi tetapi pemilik premis itu dengan selamba melanjutkan perniagaannya sehingga pukul 5 pagi.

Difahamkan, premis tersebut bukan sahaja dikunjungi oleh golongan remaja yang inginkan kehidupan bebas.

Seorang pengunjung yang jelek dengan gejala itu telah membawa wartawan Kosmo! meninjau premis berkenaan baru-baru ini. - http://kosmo.com.my

Aku cuma nak kata:
1.
Anak anak melayu yang berugama Islam semakin hancur dan semakin jauh dari agama.
2.
Kalau premis berkenaan berani melanggar waktu perniagaan sehingga jam 5.00 pagi, apa kah makna nya itu ?. Ada kah pihak-pihak berkaitan dengan penguatkuasaan telah di sogok ?.
3.
Selepas pendedahan Kosmo ini, mungkin akan ada serbuan dari pihak berkuasa untuk mengabui mata. Supaya nampak, ada orang buat kerja !!.
Selepas itu semua nya akan kembali seperti biasa sehingga lah ada pendedahan baru atau ada orang 'complaint'.

Sekian

Get Paid To Read Emails. Free To Join Now!
http://www.emailcashpro.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...